POČETNA
OBAVJEŠTENJE ZA SUDIJE,KONTROLORE I DELEGATE
Četvrtak, 28 August 2014

canmtshdObavještavaju se svi članovi ZRS (sudije, kontrolori i delegati) da su obavezni da ispune Ličnu kartu ZRS (formular) sa svojeručnim potpisom i fotografijom i isti dostave na mail Ova poruka je zaštićena od spam bot-ova, Javascript mora biti ukljućen da bi ste je vidjeli najkasnije do 05.09.2014. godine.

Formular je neophodan zbog formiranja jedinstvene baze podataka članova Zajednice.

Formular se može preuzeti sa linka:     Licna_Karta_ZRS_RSCG

 

                                                                                                                         UO ZRS

                                                                                                          predsjednik Nebojša Vujisić  s.r.

                                                                                                         

 
VUJISIĆ EHF LEKTOR NA CELL CUP- u
Srijeda, 13 August 2014

2013_ehf_logo

Iz sjedišta Evropske rukometne federacije (EHF) stiglo je novo priznanje za Zajednicu Rukometnih Sudija Crne Gore i RSCG. 

Predsjednik Zajednice rukometnih sudija Crne Gore i međunarodni delegat Nebojša Vujisić je određen kao jedan od dva sudijska lektora Evropske Rukometne Federacije koji će pratiti i ocenjivati rad mladih sudija na poznatom turniru Cell Cup, koji se država u  Veszpremu (HUN) od 12. do 18. avgusta 2014. godine. Pored Vujisića za edukaciju 12 mladih sudiskih parova iz programa "Young Referee" je zadužen i EHF lektor Tomo Vodopivec iz Slovenije.

 

 

 

 

                                                                                                                                Zajednica Rukometnih Sudija

 
MITROVIĆ - VEŠOVIĆ SUDE FINALE EP ZA JUNIORE
Subota, 02 August 2014
2013_ehf_logoIz sjedišta Evropske Rukometne Federacije (EHF) stiglo je veliko priznanje za Zajednicu rukometnih sudija Crne Gore. Međunarodne sudije Miljan Vešović i Novica Mitrović su određeni kao sudije finalne utakmice muškog juniorskog Evropskog prvenstva u kojoj se sastaju reprezentacije Švedske i Njemačke.

 

Prvenstvo se igra u Austriji (Lincu i Traunu) od 24. jula do 3. avgusta.  Za Mitrovića i Vešovića to je četvrta utakmica na prvenstvu, nakon što su i u grupnoj fazi sudili meč Švedska-Njemačka, kao i mečeve Austrija-Bjelorusija i  Švedska-Mađarska .

Meč za treće mjesto u kome se sastaju reprezentacije Danske i Španije sudiće internacionalni sudijski par iz Njemačke Wild-Baumgart.

 

   

                                 Predsjednik ZRS: Nebojša Vujisić s.r. 

 

 
EVRO KUPOVI 2014/15
Petak, 04 Juli 2014

logo_rscg Obavještavaju se klubovi koji su izborili učešće u evropskim kupovima za takmičarsku sezonu 2014/15 da je zadnji rok za potvrdu učešća 07.07.2014. godine.

 

 Klubovi koji su izborili učešće su u muškoj konkurenciji; RK Lovćen (EHF kup) , RK Danilovgrad, RK Budvanska rivijera i RK Boka (Čelendž kup), a u ženskoj konkurenciji ŽRK Danilovgrad (Kup Kupova) , ŽRK Nikšić (EHF kup) , ŽRK Levalea 2010 i ŽRK Mojkovac (Čelendž kup) ..... ŽRK Budućnost je već završio svu potrebnu registraciju

 

Na ovoj adresi se nalaze svi potrebni formulari za prijave i Propozicije takmičenja

 

Muški EHF Kup    http://ebook.eurohandball.com/2014-regulations-EHFCUPM

Ostali evropski kupovi   http://ebook.eurohandball.com/2014-regulations/

 

Klubovi koji ne dostave ovjerene formulare za Evropske kupove do ponedjeljka 07.07.2014. godine do 15 časova, smatraće se da su odustali od evropskih takmičenja u sezoni 2014/15

 
OBAVJEŠTENJE - TRENERSKI SEMINAR
Srijeda, 25 Juni 2014
  Program seminara 2014logo_rscg
 
RUKOMETNI KAMP "ŠAMPION 2014" - PIONIRKE
Utorak, 24 Juni 2014

logo_rscg  Spisak igračica (rođene 2000/01) za učešće na Rukometnom kampu "Šampion 2014" na Ivanovim koritima 11-20.07.2014.

 

Spisak igračica pionirske repezentacije

 
OBAVJEŠTENJE ZA KLUBOVE PIONIRSKE LIGE
Petak, 20 Juni 2014
Zbog neodigravanja većeg broja utakmica pionirske lige za žene (1998 i 2000) kao i za muškarce (2000) prvenstvo će se nastaviti u septembru 2014. godine.
Kako je u pionirskoj ligi za muškarce (1998) odigran najveći broj utakmica i preostale utakmice ne bi mogle promijeniti redosled na tabelama, obavještavaju se 
klubovi da su učesnici finalnog turnira sledeće ekipe:

1. Rk Rudar - pobjednik prve grupe,
2. Rk Mornar 7 - pobjednik druge grupe,
3. Rk Sutjeska - pobjednik treće grupe,
4. Rk Bar - najbolja drugoplasirana ekipa

Finalni turnir će se odigrati u Baru 22.06.2014. godine. Sve ekipe su obavezne da budu na žrijebanju u 15h.

Satnica: 
1/2 finala    16h 
1/2 finale    17h
Za III mjesto  18h
Finale       19h

Sudije: Radulović-Miljanić
Kontrolor: Milorad Vujošević 

Utakmice ce se odigrati u sali OŠ,,Jugoslavija" u Baru.

 
NOMINACIJE ZA SVJETSKA I EVROPSKA PRVENSTVA
Četvrtak, 19 Juni 2014
 

logo

 Iz sjedišta Svjetske rukometne federacije (IHF) i Evropske rukometne federacije (EHF)  su stigla nova priznanja za crnogorske međunarodne sudije i delegate. Objavljene su nominacije službenih lica za Svjetsko juniorsko i Svjetsko kadetsko prvenstvo za žene, Evropsko juniorsko prvenstvo za muškarce, Svjetsko seniorsko prvenstvo rukometa na plaži za žene i muškarce, i Evropsko juniorsko prvenstvo rukometa na plaži za žene i muškarce.

 

 

Međunarodni delegat Predrag Pavićević je nominovan kao delegat na dva Svjetska prvensta za žene (kadetsko i juniorsko). Svjetsko juniorsko prvenstvo za žene se igra u  Hrvatskoj od 28. juna  do 13. jula 2014. godine, i to u četiri grada: Zagrebu, Čakovecu, Koprivnici i Dugom Selu. Svjetsko kadetsko prvenstvo za žene se igra u Makedoniji od 20. jula do 3. avgusta u tri grada: Skoplju, Ohridu i Strumici.

Međunarodni sudijski par Novica Mitrović i Miljan Vešović je određen  kao jedan od deset sudijskih parova na Evropskom juniorskom prvenstvu za muškarce. Prvenstvo se igra u Lincu i Traunu (Austrija) od 24. jula do 3. avgusta 2014. godine.

Generalni Sekretar Rukometnog Saveza Crne Gore Emir Bešlija je nominovan kao delegat na muškom i ženskom Svjetskom seniorskom prvenstvu rukometa na plaži koje se igra od 22. do 28. jula 2014. godine u Brazilu (Recife). Bešlija je takođe nominovan kao delegat na muškom i ženskom Evropskom  juniorskom prvenstvu rukometa na plaži, koje se igra od 9. do 14. jula u Španiji (Lorca).

Međunarodni delegat Nebojša Vujisić je nominovan kao sudijski lektor-predavač na Svjetskom Školskom prvenstvu koje se igra u Trabzonu od 20. do 28. juna 2014. Sudijski par Kaluđelović-Vujačić će biti jedan od 28 mladih sudijskih parova iz YR projekta koji su nominovani za ovo takmičenje.

       

 

 

 
<< Start < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 sljedeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 8 od 2323

Zvanicna lopta RSCG

lopta

world2012mne.com

4-womens-youth-world-championship-montenegro-handball-v7